شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

درود سخنگوی گروهان‌های قدس به یمن | ابوحمزه: ده‌ها خودروی زرهی دشمن را منهدم کردیم

  • کد خبر: ۱۹۹۹۰۴
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۸
درود سخنگوی گروهان‌های قدس به یمن | ابوحمزه: ده‌ها خودروی زرهی دشمن را منهدم کردیم
سخنگوی گروهان‌های قدس در سخنانی گفت که ده‌ها خودروی زرهی دشمن را منهدم کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «ابوحمزه»، سخنگوی گروهان‌های قدس شامگاه سه شنبه در اظهاراتی با تمجید از نیروهای مقاومت یمن در جریان حمایت از مردم فلسطین بیان کرد: «درود بر ملت آزاده یمن که به همه ثابت کرد به یاری دین خدا، اسلام و جهاد و فلسطین برخواسته است.»

این عضو ارشد گروهان‌های حماس افزود: «به موشک‌باران شهرهای اسراییلی‌نشین و هدف قرار دادن نیروها و ادوات جنگی دشمن با گلوله‌های خمپاره ادامه می‌دهیم. مجاهدان ما از فاصله صفر با نیروهای دشمن درگیر شده و ده‌ها نفر را به قتل رسانده و صدها نظامی دیگر را مجروح کردند. دشمن صهیونیستی به بمباران غیرنظامیان بدون اخطار قبلی ادامه می‌دهد.»

ابوحمزه اظهار داشت: «نبرد کنونی برای نابودی مقاومت نیست، بلکه تسویه حساب دشمن با ملت فلسطین است. در این نبرد هیچ گزینه‌ای جز پیروزی پیش روی خود نداریم. ما در مقاومت در کنار ملت خود هستیم و درد و رنج آن‌ها، درد ما نیز هست اما بهای آزادی و عزت و سربلندی بسیار بیشتر است.»

سخنگوی گروهان‌های قدس گفت: «به برادرانمان در مقاومت اسلامی در عراق و لبنان سلام و درود می‌فرستیم. ده‌ها خودروی زرهی دشمن را منهدم کردیم و به اسراییلی‌ها اعلام می‌کنیم که هدف نتانیاهو ماندن در قدرت است و بهای آن نیز کشته شدن فرزندان شما است.»

همزمان، ابوحمزه تاکید کرد که آزادی اسرا تنها از طریق مذاکرات خواهد بود آن هم بعد از توقف کامل جنگ و حملات دشمن.

از سوی دیگر، اسامه حمدان عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد که حمله رژیم صهیونیستی به غزه تمامی عناصر حیاتی غزه را هدف قرار می‌دهد. حمدان تاکید کرد: کودکان هدف اصلی رژیم صهیونیستی هستند. غرب باید از این رژیم اعلام برائت کند. دشمن صهیونیستی در ۲ روز گذشته ۲۵ جنایت را مرتکب شده است.

وی افزود: اشغالگران تلاش می‌کنند با نمایش تصاویر جعلی و توهم‌آمیز با زیان‌های خود مقابله کنند. دشمن در تحقق هرگونه موفقیت نظامی یا سیاسی ناکام بوده است. مجدداً بر موضع ملتمان در مخالفت با نقشه کوچاندن فلسطینیان تاکید می‌کنیم.

حمدان ادامه داد: از آن دسته از برادران عربمان که در مقابله با نقشه کوچاندن ملت ما در کنار ما ایستادند تشکر می‌کنیم. اشغالگران نخواهند توانست هیچ‌یک از اسیران نزد ما را زنده آزاد کنند.

وی افزود: نتانیاهو هیچ هدفی را در غزه محقق نخواهد کرد. تاکید می‌کنیم که تنها پس از توقف حمله دشمن صهیونیست به نوار غزه مذاکره در خصوص تبادل اسیران انجام خواهد شد.

حمدان گفت: گردان‌های قسام بینی دشمن را به خاک مالیدند. رژیم صهیونیستی به پایان خود نزدیک شده است. تاکید می‌کنیم تا زمانی که ملت ما امنیت نداشته باشد اشغالگران روی امنیت را نخواهند دید.

وی افزود: بازداشت گروهی از آوارگان در مدرسه‌های آن روا جنایتی مشابه جنایت‌های نازی‌ها در حق یهودیان و نقض قانون در زندان ابوغریب است. فرانسه و اروپا باید در جانبداری از دشمن صهیونیست تجدید نظر کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->